Over ons

Welkom bij Macey’s Candles & Decorations, waar passie voor kaarsen en creativiteit samenkomen! Ben je op zoek naar warmte, gezelligheid en unieke geuren? Bij ons vind je met liefde handgemaakte soja kaarsen en waxmelts die niet alleen lekker ruiken maar ook een persoonlijke touch hebben.

Vanuit een levenslange liefde voor kaarsen en de wens om een eigen webshop te hebben, zijn Regina en Macey de creatieve geesten achter dit bijzondere assortiment. Met materialen zoals soja was, mica poeder en oil fragrances, creëren we prachtige kaarsen in glazen, tinnen potjes of zelfs stoere cement containers.

Of het nu voor Moederdag, een verjaardag, bruiloft, Valentijn, Halloween of kerst is, wij hebben kaarsen en waxmelts voor elke gelegenheid. Onze themakaarsen en gepersonaliseerde creaties maken jouw momenten extra speciaal.

Populaire geuren zoals Gingerbread Cookie, Vanille en Fresh Pine Tree verleiden je zintuigen en roepen warme herinneringen op. Maar we gaan verder dan alleen geur - we streven naar duurzaamheid. Onze passie voor het milieu zorgt ervoor dat we alleen de beste, niet-giftige materialen gebruiken. 

Bij Macey’s Candles & Decorations geloven we dat elke kaars een verhaal vertelt. Onze handgemaakte kaarsen met eigen ontwerp stickers en labels worden met creativiteit en liefde vervaardigd. We testen voortdurend nieuwe ideeën en luisteren naar jou, onze gewaardeerde klant, om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Onze missie is simpel - we willen dat jij geniet van onze kaarsen en waxmelts. Dat je onze producten niet alleen mooi en leuk vindt, maar dat de geuren en kaarsen een blijvende herinnering creëren, net zoals die betoverende kerstman kaars uit jouw jeugd. 

Dompel jezelf onder in de wereld van Macey’s Candles & Decorations en ontdek de magie van handgemaakte kaarsen die verder gaan dan alleen een geur - ze vertellen jouw verhaal.

🕯️ Shop nu en creëer jouw eigen kaarsmoment!